Ons verhaalOver de Engel

Heeft u wat te vieren?…

Neem gerust contact met ons op en wij zorgen ervoor dat u een onvergetelijke dag krijgt.


Over De Engel

‘De Engel’ staat garant voor een culinaire beleving op topniveau.

Of het nu gaat om vleesspecialiteiten, streekproducten of seizoensgerechten, zoals wild, bij ‘De Engel’ krijgt u topkwaliteit aangeboden. Niet voor niets verzorgt de chef-kok de catering voor ambassades en ministeries in Nederland én in het buitenland. Als leermeester aan een horecavakschool houdt hij nieuwe ontwikkelingen in het vak nauwgezet bij.

Op basis van jarenlange ervaring in restaurants stelt het team van ‘De Engel’ een wisselende menukaart vast. De verse kreeft en het malse lamsvlees worden met net zo veel zorg bereid als de Hongaarse goulash of de verse kalfsoep met brood uit de steenoven.

Speciaal voor de unit in de Markthal Rotterdam is inspiratie opgedaan in o.a. de befaamde Mercado San Miguel in Madrid. Proef daarom onze heerlijk verse fingerfood aan vleeswaren! Met passie en vakmanschap maakt ‘De Engel’ een belegd broodje voor u klaar, serveert één van onze topproducten of zorgt ervoor dat u een heerlijke maaltijd mee naar huis kunt nemen.

Informeert u ook eens naar de mogelijkheden voor catering die ‘De Engel’ biedt: van een compleet buffet, desgewenst met de mobiele oven voor het roosteren van speenvarkens, tot een diner à la carte. 

Radisa Jovanovic, Eigenaar

Openingstijden

Schiedamseweg

Maandag t/m Vrijdag: 10:00 tot 19:00 

Martkhal

Maandag t/m Donderdag: 10:00 tot 20:00
Zaterdag: 10:00 tot 20:00 en Zondag; 12:00 tot 19:00 

LocatieU weet ons te vinden!

 

Contact ons

Informatie

De Engel heeft 2 locaties 

Adres hoofdlocatie

De Engel Catering

Schiedamseweg 94

3025 AG Rotterdam

Locatie